Betaal informatie

Hoe kan ik betalen?

Betalingen op kamagra-deals.com kunnen op verschillende manieren worden gedaan, waaronder met Ideal, sofort banking (een Europese betaalmethode) en IBAN. We begrijpen dat sommigen afschrikken om via de bank te betalen, daarom staat alleen ’targetmedia’ vermeld op je bankafschrift wanneer je iets bij ons afrekent. Targetmedia is een provider die alleen betalingen via Ideal verwerkt. Als je in het buitenland woont en geen gebruik kunt maken van Ideal, bieden we de mogelijkheid om de betaling vooraf over te maken. Als je voor deze optie kiest, ontvang je de benodigde gegevens om de betaling uit te voeren.

Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online kopen

Bij kamagra-deals.com denken we aan uw veiligheid: alle betalingsgegevens die u op onze site invoert worden gecodeerd en de verbinding is beveiligd via SSL. Dit betekent dat uw gegevens beschermd zijn tegen inbreuken op de beveiliging en onderschepping door derden. Uw besteloverzicht en betalingsgegevens kunnen niet worden gelezen zonder speciale toegangscodes. U kunt dus met een gerust hart en in alle vertrouwen en vooral in alle veiligheid winkelen! Bij ons heeft u de keuze uit verschillende betaalmethodes. Verzending zonder tracking is op eigen risico, en word niet na gezonden, wij verzenden alles binnen 24/48 uur.

Betalen met iDeal

Met iDEAL kunt u online aankopen bij kamagra-deals.nl betalen in een veilige en vertrouwde omgeving, via de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hoeft aan te melden.

Welke betaal mogelijkheden hebben wij?

Op onze website kunt u op verschillende manieren betalen, zoals via Ideal, Sofort Banking (een Europese betaalmethode) of IBAN. Als u in het buitenland woont en geen gebruik kunt maken van Ideal, kunt u er ook voor kiezen om van tevoren over te maken. We begrijpen dat het afschrikken kan zijn om via de bank te betalen, daarom staat er alleen ‘Targetmedia’ vermeld op uw afschrift als u iets afrekent bij ons. Targetmedia is een provider die alleen de betalingen via Ideal verwerkt. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via info@kamagra-deals.com.