Verzendinformatie

Verzendkosten en hoe wordt uw bestelling verzonden?

Bij Kamagra-Deals.nl kunnen klanten erop vertrouwen dat hun bestellingen discreet en snel aankomen, ongeacht de gekozen verzendmethode. Voor degenen die in Nederland wonen, is de standaard verzendmethode €4,95 terwijl een aangetekend (pakket) € 6,95 zal kosten.

Wij proberen alle bestellingen dezelfde dag te verzenden. Alle bestellingen worden mits u voor 16:00 uur besteld dezelfde dag verzonden door PostNL. In bijna alle gevallen heeft u dan uw bestelling de volgende dag in huis. Plaatst u uw bestelling vrijdag na 16:00uur of in het weekend zal deze de eerst volgende werkdag, maandag, verzonden worden.

Brievenbuspost

Wij willen kamagra kopen graag aantrekkelijk voor u maken. We versturen zoveel mogelijk in stevige luchtkussen enveloppen. Een groot voordeel hiervan is dat u niet hoeft thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Pakketpost

Wij rekenen een verzendkosten van €4,95. Grotere bestellingen vanaf €100,- of grotere verpakkingen worden als pakket verzonden. Het pakket wordt dan aangetekend naar u verstuurd. Bent u niet thuis wanneer de postbode langs is geweest? Dan zal hij het de volgende dag nog een keer proberen. Bent u dan weer niet thuis, kunt u uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor bij u in de buurt ophalen.

Voor bestellingen van minder dan € 100 en waarbij de klant een aangetekende levering aanvraagt, wordt een toeslag van € 6,95 in rekening gebracht, omdat onze klanten veel “verloren” post versturen.

Discreet

Ons belangrijkste doel is het behouden van een goede relatie met onze klanten, daarom hebben we gekozen voor maximale discretie. Als u bij ons Kamagra bestelt, zult u niets op uw afschrift zien behalve “targetmedia”, een bedrijf dat betalingen via Ideal regelt. Als u een pakket via de brievenbus ontvangt, zal dat netjes in een blanco envelop geleverd worden, zonder vermeldingen die naar het product verwijzen. Als u meerdere producten hebt besteld, zal het in een pakket geleverd worden, ook zonder stickers of vermeldingen. We willen benadrukken dat we net zoals u ervoor kiezen om alles netjes en discreet te houden, zonder rare fratsen.

Afleveren op een ander adres

U heeft de mogelijk een ander aflever-adres uw bestelling af te laten leveren.

Let op: Het is NIET MOGELIJK om je bestelling te laten bezorgen op een POSTNL pakjegemak locatie.