Garantie

Heb ik garantie op een bestelling?

Bij ons krijgt u alleen echte Kamagra producten, geen nepmedicatie die geen effect heeft. Wij garanderen ook dat we de pillen zullen leveren. Onze verzending werkt als volgt: indien uw betaling op werkdagen voor 15:00 is ontvangen, zult u de levering de volgende dag krijgen. We zijn echter ook afhankelijk van derden. Wij zijn de enige site in Nederland die 100% echte producten verkoopt. Daarnaast bieden we discretie tijdens het verzenden: er is niets te zien aan de buitenkant van het pakket. De Kamagra producten zullen in een officiële verpakking zitten.

Garantie

Wij bieden alleen producten van hoge kwaliteit aan. Dit is vanzelfsprekend, aangezien het om medicijnen gaat. Ons assortiment is afkomstig van gecertificeerde farmaceutische bedrijven die generieke medicijnen produceren. Hoewel we altijd aanraden om advies te vragen aan uw arts of uw medische dossier toestaat dat u deze medicijnen gebruikt.

Klachten

Ons doel is om onze klanten tevreden te houden en daarom nemen we elke klacht serieus. Als u een klacht heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice door een bericht te sturen via de Livechat of naar info@kamagra-deals.com. Wij streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op werkdagen. Onze webshop is ook open in het weekend, maar onze klantenservice is dan gesloten. Alle vragen die in het weekend worden gesteld, worden op maandag beantwoord.

Bestel echte Kamagra bij kamagra-deals.com. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan binnen 3 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op door ons te mailen met:

  • Uw klacht
  • Uw verzoek om retourzending
  • Uw ordernummer
  • Uw bakrekening met tenaamstelling.

Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw verzoek met uitzondering van het weekend. In het weekend is de klantenservice gesloten.