Veelgestelde vragen

Wij streven ernaar uw bestelling binnen 24 uur te leveren, hoewel dit niet altijd mogelijk is. U kunt erop vertrouwen dat wij PostNL gebruiken als onze koeriersdienst; maar zodra zij het pakket bij ons ophalen en naar u overbrengen – hebben wij er geen controle meer over! Als er meer dan 5 werkdagen voorbij gaan zonder iets van u te horen, neem dan contact met ons op.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst en waarvan de betaling is binnengekomen, worden dezelfde dag nog verzonden. In 90% van de gevallen ontvangen klanten hun bestelling de volgende dag.

Als u niet via iDeal kunt betalen omdat u in het buitenland woont, raden wij u aan te kiezen voor “vooraf overmaken” hierbij kunt u direct overmaken naar onze IBAN onder vermelding van het ordernummer.

Alle bestellingen worden verzonden in een eenvoudige verpakking met discrete etikettering, zodat niemand weet welke artikelen erin zitten.

Wij importeren rechtstreeks van de fabriek in India en sluiten tussenpersonen uit, zodat wij controle hebben over de beschikbaarheid van Kamagra producten.

Wij hebben de productbijsluiter op onze site geplaatst, zodat u deze kunt lezen voordat of nadat uw bestelling is verzonden.

Op uw afschrift staat enkel ‘targetmedia’ vermeld. Targetmedia is de betaalprovider die de iDeal betalingen uitvoert.

Kijk in de checkout voor meer informatie over eventuele verzendkosten.

Als u niet thuis bent wanneer uw post wordt bezorgd, kan de brievenbuspost in een doos aan de deur van uw huis worden achtergelaten. Pakketten en andere grote pakketten worden aangetekend verzonden; bij aankomst op de plaats van bestemming ontvangt u een ontvangstbewijs waarop staat aangegeven dat u ze bij een officieel postkantoor kunt afhalen.

Als uw bestelling beschadigd is, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij sturen u een nieuwe fles. Als er tijdens het transport tabletten uit de blisterverpakking of capsule zijn gekomen, maak je dan geen zorgen. Je kunt ze gewoon innemen. Mochten er tabletten verpletterd zijn, neem dan contact met ons op en wij zullen met u kijken naar een passende oplossing.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat we deze zaak kunnen oplossen.

PostNL bezorgt pakketten alleen op werkdagen. Als u op vrijdag een bestelling plaatst, wordt deze vaak de zaterdag daarop bij u bezorgd. Maar als u uw bestelling op zaterdag plaatst, biedt PostNL dat pakket weer aan bij de afzender en bezorgt het pas op dinsdag van de volgende week.

Wij versturen helaas niet standaard de Track en Trace naar onze klanten omdat er meerdere mensen betrokken zijn bij het proces vanaf het verwerken van de mail, het inpakken van uw bestelling en de verzending hiervan. Het is voor ons niet haalbaar om alle klanten te voorzien van een track en trace nummer. Deze worden wel door onze koerier bewaard.

Mocht het zo zijn dat het pakket vertraging heeft opgelopen zoeken wij de track en trace erbij en achterhalen wij het probleem.

Het is helaas niet mogelijk om uw pakket te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Wij versturen enkel aan huisadressen.